Verslag rondje Dordrecht 07-04-2019

Vandaag heeft de C-groep onder prachtige weersomstandigheden de clubrit rondje Dordrecht gereden. Gerard en Inge van der Vlies waren riteigenaar en ik heb van hun een verlag mogen ontvangen welke ik hierbij zal plaatsen:

image-2019-04-07

De eerste rit als riteigenaar

Zo de kop is er af de eerste rit als riteigenaar is klaar, we hebben de rit 2 keer samen voorgereden samen en ook 1 keer met onze wegkapitein Michel.
De tweede keer dat we hem voor hebben gereden ging het goed alleen hadden ze de fietsbrug weggehaald bij Zwijndrecht, geen punt want het stond aangegeven.
Later kreeg ik een berichtje van Rens Jansen dat er wat wegopbrekingen waren in Rhoon, ik dacht dat hebben wij weer, hebben we hem zonder problemen voorgereden breken ze de weg op!

Maar wat moet je zonder wegkapitein als Michel Dalmeijer, die is er even naar toe gefietst en de route aangepast super.
Ook had hij 2 portofoons via de club geregeld en dat kan ik iedereen aanraden om die ook te gebruiken, zo blijf je in contact of het voor en achter goed gaat. Het was ook lekker fiets weer en het was een leuke rit met elkaar. Wij hebben er van genoten en het is gelukkig allemaal goed gegaan.
Eigenlijk is er nog wel een puntje wat ik iedereen wil mee geven is blijf je tekens door geven aan je mede fietsers dit gebeurde niet altijd laten we hier op blijven letten. Ook is het belangrijk dat er netjes 2 aan 2 word gereden daar waar het kan. Al met al een geslaagde zondag met lekkere koffie en appeltaart.

 

 

Inge en Gerard van der Vlies

 

 

Klik hier voor nog meer foto's in het fotoalbum van deze clubrit.

Foto's gemaakt door Marjolijn en Michel Dalmeijer, Peter van der Sluis, Gerard en Inge van der Vlies. Hartelijk bedankt voor het insturen van de foto's en het verslag.

Klik hier om de film te kunnen kijken op onze TCVP Facebook pagina.

Mochten er van de andere clubritten ook foto's, filmpjes of een verlag zijn gemaakt dan ontvang ik deze uiteraard graag om deze op de website te kunnen plaatsen.

Michel

 

Prgramma

Lid worden

Contact