6 april 2013 Rondje Voorne-Putten

door Wim Arends

Wat een heerlijke dag om te fietsen. Eindelijk wat .....

minder koud en ook wat minder wind.2013-04-06 rondje voorne-putten Dat maakte het wel wat aantrekkelijker t.o.v. de laatste weken.
Gestart om 09.30 uur met de c-groep onder de bezielende leiding van Henk Boer. Hij had een prachtige onconventionele route uitgezet over Voorne-Putten. Met 23 man vertrokken we vanaf de parkeerplaats bij het clubgebouw. Om te beginnen dwars door Spijkenisse om vervolgens via het "trambaanfietspad" naar Hellevoetsluis te rijden. Het was nog wel wat koud, maar we hadden de wind in de rug en het ging crescendo richting haven en daarna naar Rockanje. Henk hield er een aardig tempo op na, maar ja, we hadden wind mee, dus iedereen kon aardig meekomen. Langs de Duinranden van Rockanje en Oostvoorne ging het naar de "Duinrand" van Frank, een van onze adverteerders. We kregen snel koffie of thee van de serveerster, Rianne.
Na de pauze ging de route richting Maasvlakte en Brielse meer. Daar hadden we echter tegenwind, maar met behulp van een paar sterke voorrijders ging het met een lekkere snelheid richting oostwaarts. Via de Harmsenbrug richting Zwartewaal en Heenvliet, waar Henk nog een ommetje bedacht had via de Konijnendijk, terug naar Spijkenisse.


Henk bedankt voor de fijne rit.

Wim Arends

 

Prgramma

Lid worden

Contact