Jubileumritten

Update 5 september 2012

De van 31 augustus t.e.m 2 september georganiseerde tochten in het kader van het 35-jarig bestaan van onze Toerclub zijn een groot succes geworden.

Met had de keuze uit een driedaagse tocht in en vanuit Hürth (D), een 2-daagse naar en vanuit Valkenswaard en een dagtocht naar Willemstad (NB) en terug.

Liefst 52 leden hadden zich voor een van de drie genoemde tochten ingeschreven. Onder grote publieke belangstelling arriveerden de renners op zondagmiddag om kwart voor vier op het Stadsplein in Spijkenisse. Daar werden zij ook verwelkomd door hun familieleden.

Een woord van dank aan al degenen, die hebben meegewerkt aan het welslagen van dit evenement.

Vele leden hebben tijdens dit evenement foto's geschoten. Zij worden vriendelijk verzocht deze foto's of een selectie daarvan naar het bekende e-mailadres te sturen. Via publicatie op onze website en een naar alle deelnemers toe te zenden "link", kunnen de gewenste foto's daarna door alle deelnemers gedownload worden.

Het bestuur,

 

Inmiddels zijn de eerste foto's binnen van Cok de Coninck:

https://picasaweb.google.com/108068878098586796634/TourclupVoornePuttenJubileumtocht35JaarHurth#

Met dank aan Cok de Coninck 

 

Als je net als ik de meerdaagse naar onze Duitse vrienden als deelnemer hebt meegemaakt of als je aan een van de tochten naar en van Valkenswaard of Willemstad hebt deelgenomen, dan kun je niet anders concluderen dan dat het weer een geslaagd evenement is geweest. Ik wil bij deze iedereen hartelijk danken voor zijn/haar bijdrage in de totstandkoming hiervan. Voor dit evenement is al in een vroeg stadium de kiem gelegd, want er valt enorm veel te regelen. Veel mensen - leden en niet leden - hebben zich druk gemaakt met routes, logistiek, begeleiding, fotograferen en wat al niet meer. Mensen in de spotlight en achter de schermen. Ik waag me dan ook  niet aan het noemen van namen, maar eenieder die het aangaat: hartelijk bedankt. Dit is het zoveelste bewijs, dat onze vereniging tot heel veel in staat is en hopelijk in de toekomst weer zal zijn.

Pieter