Lidmaatschap van TCVP


Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
De contributie voor het seizoen 2022 bedraagt:

Algemeen lid  € 58,00
Gezinslid  € 49,00


Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 7,00
Vanaf 1 september t/m 31 december geldt een gereduceerd tarief.

Na inschrijving ontvang je van de penningmeester een factuur voor de contributiebetaling. Na ontvangst van de contributie word je bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) aangemeld. Van de NTFU krijg je rechtstreeks je ledenpas toegestuurd. 

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

Als lid van Toerclub Voorne-Putten ontvang je de NTFU-ledenpas. Deze kaart garandeert je een standaardpakket producten en diensten van de NTFU. We zetten de inhoud van dit pakket voor je op een rijtje, in het wielersportseizoen 2022 krijg je als NTFU- en TCVP-lid standaard de volgende producten en diensten:

 

fsm2016

Fietssport magazine
Vier maal per jaar ontvang je dit tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve racefietsers en mountainbikers. Per editie tevens een overzicht van alle toertochten voor de komende 3 maanden in heel Nederland, met daarbij gegevens over toertochten, zoals soort tocht, afstanden en adressen (per jaar ruim 2.500 toertochten).

de stuurpen

De Stuurpen
Vier maal per jaar "De Stuurpen" het digitale clubblad van Toerclub Voorne-Putten.

 

Verder:

  • Het gemak van een unieke fietsverzekering
  • Korting op ruim 2.500 toertochten
  • Korting bij deelname aan fietstochten in Belgie die georganiseerd worden onder auspiciën van de VWB
  • Korting op trainingen en clinics, verzorgd door de NTFU
  • Toegang tot je persoonlijke webpagina op mijnNTFU.nl

Aanvullend via de NTFU te verkrijgen:

  • Verhoging van het verzekerde bedrag van de fietsverzekering van € 1.000,00 tot € 10.000,00
  • De NTFU Vakantie- en Annuleringsverzekering

In Fietssport magazine nummer 1 worden deze zaken nader toegelicht.

En tot slot:

Voor leden van TCVP is deelname aan alle door TCVP georganiseerde toertochten (m.u.v. de Avond fietsvierdaagse van Spijkenisse) gratis.

 

Opzeggen lidmaatschap

We zouden het erg jammer vinden als je overweegt je lidmaatschap op te zeggen. Vaak horen we dat een gebrek aan tijd reden is voor de beëindiging. Graag komen we te weten wat jouw beweegreden is om je lidmaatschap op te zeggen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over Toerclub Voorne-Putten, dan horen we dat ook graag. Stuur dan een berichtje naar het bestuur, zodat we kunnen onderzoeken hoe we eventuele problemen kunnen oplossen en hoe we beter tegemoet kunnen komen aan jouw wensen. Besluit je je lidmaatschap op te zeggen, dan dient dit uiterlijk 15 december te gebeuren door een berichtje of een mailtje te sturen naar het secretariaat info[@]tcvp.nl.

 

Lid worden van TCVP?

Graag verwelkomen wij je als nieuw lid van onze Toerclub Voorne-Putten, klik hiervoor op de knop "Lid worden" aan de rechterkant van deze pagina.