Het laatste nieuws van TCVP

Bedankt voor de bloemen

29-05-2021

Bedankt voor de bloemen

Gerard en Inge hebben laten weten dat zij morgen 25 jaar getrouwd zijn. Vandaag zijn er namens TCVP bloemen bij het bruidspaar bezorgd waar ze erg blij mee zijn en ons middels dit berichtje vriendelijk voor willen bedanken.

Beste Gerard en Inge, graag gedaan en wij wensen jullie een fijne trouwdag toe.

Tip van de redactie: het huwelijk is net als met fietsen, je moet elkaar goed uit de wind houden en regelmatig onderhoud blijven plegen om er zo lang mogelijk plezier van te blijven houden ðŸ˜‰

Wijziging vertreklocatie trainingsritten

26-05-2021

STARTING LINE

Beste leden, i.v.m. de Coronaregels zullen tot nader bericht ook alle trainingsritten vertrekken vanaf de parkeerplaats van het clubgebouw. Dit omdat het tijdens het verzamelen bij de molen niet mogelijk is om op een veilige manier de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Michel Dalmeijer

 

 

 

Verslag clubrit B-groep 23-05-2021

25-05-2021

IMG 20210525 WA0000

Eindelijk was het dan weer zover. De eerste gezamenlijke clubrit stond op het programma! Gert had al bijtijds laten weten dat de riteigenaar van de Plassentocht zich afgemeld had. Dus samen met Dick even overlegd wat te doen. Dick gaf al aan dat er toch misschien wel een paar leden waren die misschien niet echt goed hadden kunnen trainen ivm de Corona maatregelen. Kortom route wat ingekort en vervolgens maar afwachten hoeveel leden er richting clubgebouw zouden komen.
Wat schetste onze verbazing, om 08.15 uur stonden er 14 afgetrainde leden te popelen om te vertrekken, terwijl er iets boven ons hing waar we niet blij van werden. De een, beetje regen geen probleem, de ander blij dat we weer kunnen fietsen. Kortom iedereen had er zin in. We besloten met z'n allen toch maar eerst de wind tegen te trotseren en kozen voor een rondje Ouddorp. Prima keus behalve dat de regen die net over het kustgebied trok! Drijfnat maar met frisse moed vertrokken we. Nadat we inmiddels doorregend waren werden ter hoogte van Hellevoetsluis onze regenjassen tevoorschijn gehaald. 2 leden besloten toch maar de warme kachel op te zoeken, ik had zelf ook sterk de behoefte om met hun mee te gaan, maar goed, je bent wegkaptein of je bent het niet! Na Stellendam begon de lucht te klaren en hebben we iets aan de hemel gezien waar de meesten toch wel van schrokken en het gaf nog warmte ook. Vervolgens in Ouddorp heerlijk op het terras koffie gedronken, wat voelde dat weer ouderwets! Hierna met een bakstag windje richting Spijkenisse. Al met al een mooie en gezellige (openings) tocht, met een mooi fietsgemiddelde.

Klik hier voor meer foto's van deze clubrit.

Jullie riteigenaar en wegkaptein
Dick Weda en Ton Hamoen

 

Verslag clubrit C-groep 23-05-2021

Rondje Ouddorp 23 05 2021

23-05-2021

Na een lange tijd weer eens met de club een rondje kunnen en mogen fietsen. Eigenlijk zouden Inge en ik vandaag riteigenaar zijn van een clubrit naar Hoek van Holland, echter ik had er nog niet op gerekend dat we nu alweer in clubverband zouden mogen fietsen en hebben we Henk van Keulen benaderd en hij heeft de route naar Ouddorp voorgesteld. De groep bestond uit 2 vrouwen en 8 mannen. Bij de start overleg gepleegd met de aanwezige clubleden en het was goed om naar Ouddorp te gaan. We waren nog maar net weg en daar zagen we de A-groep staan met een lekke band. Daarna ging het behoorlijk regenen en hebben we even gestopt om iedereen weer bij elkaar te laten komen, gelukkig is er niemand omgekeerd om weer naar huis te gaan. Halverwege de heenweg klaarde het weer toch op, nou ja alleen de regen dan want de wind waaide wel flink door.
Koffie hebben we aan het strand gedaan bij paal 10, de koffie was goed en het appelpuntje was ook erg lekker.

Wij zijn blij dat we weer met de club kunnen en mogen fietsen door de Corona hebben wij minder gefiets maar dat zullen er wel meer zijn.

Klik hier voor meer foto's van deze clubrit.

Met de fietsgroetjes,
Inge en Gerard

Gerard en Inge, vriendelijk bedankt voor dit verslag en foto's. Als er nog meer leden zijn welke wat willen delen op de TCVP-website of in ons clubblad "de Stuurpen" dan houdt de redacteur zich van harte aanbevolen.

Opstarten van het Toerprogramma

20-05-2021

Goed nieuws

Vanavond hebben we tijdens de bestuursvergadering besloten om met inachtneming van de geldende Coronaregels het TCVP-toerprogramma 2021 eindelijk op te starten.

Let op: i.v.m. het Coronavirus kan er door de riteigenaar gekozen worden voor een alternatieve, aangepaste, of kortere route!
Ook kan het voorkomen dat de oorspronkelijke riteigenaar er zelf vanaf ziet en zal de rit overgenomen moeten worden door iemand anders.

Volg de adviezen van de NTFU en de aanwijzingen van de wegkapitein op om het met zijn allen veilig te houden!

Zie voor meer informatie de e-mail welke door Gert naar de leden is gestuurd en ook onderstaande link naar de adviezen van de NTFU:

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1171/hoe-gaan-we-als-vereniging-veilig-op-pad

 

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Michel Dalmeijer

Update Coronavirus 18-05-2021

Goed nieuws van de NTFU: "we komen zo snel als mogelijk met gedetailleerde informatie over de veilige herstart van clubritten, voor toertochtorganisatoren en trainers. We verwachten uiterlijk woensdag 19-05-2021 met een update te komen. Houd daarom onze NTFU site in de gaten voor nieuwe informatie en eventuele aanpassingen".

Fietsen doe je vanaf 19-05-2021 met max. 30 personen en met minimaal 1,5 meter afstand.

coronavirus

Morgen hopen we als TCVP meer details van de NTFU te ontvangen, a.s. donderdag staat er een bestuursvergadering gepland en hierna zullen wij jullie z.s.m. informeren over het hervatten van onze clubactiviteiten.

Als vereniging nemen we het advies van de NTFU en het NOCNSF over, zie voor meer info:

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1330/wat-betekenen-de-versoepelingen-voor-de-wielersport

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1155/vragen-over-fietsen-in-coronatijd

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-sportactiviteiten-in-nederland

Wij hopen jullie z.s.m. meer te kunnen vertellen over het hervatten van onze activiteiten.

Uit de oude doos

06-04-2021

In onze editie 2021.01 van ons clubblad "De Stuurpen" hebben we de nieuwe rubriek "Uit de oude doos" geïntroduceerd. 

Uit de oude doos

Zoals in dat artikel beschreven hoopten we dat velen van jullie hiervan enthousiast zouden worden en dit op zouden volgen en ons dan ook spontaan zouden gaan voorzien van vele oude foto's, filmpjes en anekdotes. Echter tot op heden hebben we helaas nog niets van onze leden mogen ontvangen om op te nemen in de volgende editie van ons clubblad.

Aangezien de volgende editie van ons clubblad begin mei weer zal verschijnen en de uiterste indiendatum voor een kopij 24 april a.s. zal zijn, doen wij hierbij nogmaals een vriendelijke oproep aan jullie om ons van input te voorzien.

Uiteraard mag dit ook input over andere onderwerpen of nieuws zijn om op te nemen in een volgende editie van ons clubblad. Als jullie een tocht hebben gereden of ander nieuws te melden hebben wat jullie willen delen, schroom dan niet en stuur het vooral naar ons op!

Foto’s en/of filmpjes wel graag voorzien van namen en korte tekst.

Met vriendelijke en sportieve groet Dick Weda en Michel Dalmeijer

Oproep aan alle TCVP leden

HERINNERING Digitale Ledenvergadering 25 maart 2021

21-03-2021

Graag nodigen wij alle TCVP leden uit voor onze digitale ledenvergadering op donderdag 25 maart 2021. Op 17-03-2021 hebben we de uitnodiging voor deze digitale ALV naar het bij ons bekende mailadres gestuurd met daarin tevens de benodigde link om in de online vergadering te kunnen komen. Daarnaast ook het vriendelijke verzoek om z.s.m. (uiterlijk 22 maart 2021 om 20:00 uur) jullie keuze (stem) en eventuele vragen of opmerkingen per e-mail aan Emile door te geven (dus 2 aparte e-mails met als onderwerp de vermelding zoals door Emile in de uitnodiging beschreven en gevraagd).

Aangezien we tot op heden helaas, ondanks al onze inspanningen om dit te organiseren, nog maar van een zeer beperkt aantal leden een reactie terug hebben mogen ontvangen, doen wij hierbij nogmaals een oproep aan jullie met het vriendelijke verzoek om toch vooral jullie keuzes op tijd door te geven, instemmen tijdens de vergadering is niet mogelijk.

ledenvergadering

Lees meer...

Update Coronavirus 05-03-2021

Zondag 07-03-2021 stond onze openingstocht gepland. Helaas laten de huidige regels m.b.t. de corona pandemie geen mogelijkheden hiervoor open.

Fietsen doe je met max. 2 personen met minimaal 1,5 meter afstand.

coronavirus

De maximale groepsgrootte van 2 personen geldt zowel voor verenigingen die clubritten organiseren als voor wielersporters die samen afspreken een rondje te maken. 

In verband met de voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus, zullen al onze clubritten, dus voor de duidelijkheid ook onze trainingsritjes in clubverband, tot nader bericht afgelast zijn! Zodra de situatie omtrent het Coronavirus het weer toelaat om evenementen doorgang te laten vinden, zullen we u daar over informeren.

Als vereniging nemen we het advies van de NTFU en het NOCNSF over, zie voor meer info:

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1155/vragen-over-fietsen-in-coronatijd

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1153/fietsen-volgens-landelijk-procotol-verantwoord-sporten

https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Wij hopen op jullie medewerking en begrip.

Jaarprogramma 2021 staat op de site

Het TCVP jaarprogramma voor 2021 staat op de site. In verband met Corona uiteraard nog wel allemaal onder voorbehoud.

Vanaf dit jaar wordt er als proef getracht een nieuwe groep op te richten, de z.g.n. D-groep. Dit omdat er bij een aantal leden behoefte is ontstaan aan een groep waarbij de koerssnelheid lager ligt dan bij de huidige C-groep en waarin er ook kortere afstanden gereden zullen worden. De routes voor de D-groep moeten nog besproken worden binnen de Toercommissie en zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Zie voor meer info o.a. het nieuwe jaarprogramma voor 2021 en ook zal er in de komende editie van ons clubblad "de Stuurpen" aandacht aan worden geschonken.

kalender 600x400 500x383

Ga hiervoor naar het menu Programma of klik hier om het te bekijken.

 

 

 

 

Prgramma

Lid worden

Contact