Het laatste nieuws van TCVP

Oproep aan alle TCVP leden

HERINNERING Digitale Ledenvergadering 26 november 2020

17-11-2020

Graag nodigen wij alle TCVP leden uit voor onze digitale ledenvergadering op donderdag 26 november 2020. Als het goed is hebben jullie op 05-11-2020 per e-mail een uitnodiging voor de digitale ALV ontvangen met daarin tevens het vriendelijke doch dringende verzoek om z.s.m. (uiterlijk 23 november 2020 om 20:00 uur) jullie keuze (stem) per onderwerp aan Emile door te geven (dus 4 aparte e-mails met als onderwerp de vermelding zoals door Emile in de uitnodiging beschreven en gevraagd).

Aangezien we tot op heden helaas, ondanks al onze inspanningen om dit te organiseren, nog maar van een zeer beperkt aantal leden (6) een reactie terug hebben mogen ontvangen, doen wij hierbij nogmaals een oproep aan jullie met het vriendelijke verzoek om toch vooral jullie keuzes op tijd door te geven, instemmen tijdens de vergadering is niet mogelijk.

ledenvergadering

Lees meer...

Doe mee aan de virtuele Fietssport Europa League by Bkool

04-11-2020

Corona trekt diepe sporen in het wielerlandschap. Zo kunnen nieuwe toertochten door de aangescherpte maatregelen voorlopig niet doorgaan. Om toch samen van fietsen te kunnen genieten organiseert Fietssport samen met Bkool de Fietssport Europe League.

FietssportBKOOL 03

Zie voor meer informatie:

https://www.fietssport.nl/magazine/training/doe-mee-aan-de-virtuele-fietssport-europa-league-by-bkool

In de editie 2020.04 van de Stuurpen is ook aandacht besteed aan Bkool. Als lid van de NTFU kun je nu naast de poefperiode van 1 maand gratis 3 extra maanden gebruik maken van Bkool. Zie voor meer informatie: https://www.fietssport.nl/magazine/training/hoe-werkt-bkool

Op Facebook is er sinds kort een speciale Bkool Nederland groep aangemaakt: https://www.facebook.com/groups/bkoolnl en daar is vandaag o.a. een handige handleiding geplaatst welke je kunt downloaden door op de volgende link te klikken: Handleiding BKOOL Versie 04-11-2020

Verder zal er op 09-11-2020 ook nog een gratis webinar worden gehouden over het gebruik van Bkool. In 45 min. leer je hoe Bkool werkt én hoe je meedoet aan de Fietssport Europe League: https://www.fietssport.nl/magazine/training/meld-je-aan-voor-de-webinar-fietssport-europe-league

Daarnaast heb ik op Bkool ook een TCVP-groep aangemaakt zodat we in tijden van Corona in ieder geval toch nog virtueel met elkaar kunnen fietsen.

Mochten jullie nog vragen hebben laat het me dan even weten.

Michel

Update Coronavirus 04-11-2020

Fietsen doe je met max. 2 personen met minimaal 1,5 meter afstand.

coronavirus

De maximale groepsgrootte van 2 personen geldt zowel voor verenigingen die clubritten organiseren als voor wielersporters die samen afspreken een rondje te maken. De verscherpte coronamaatregelen gelden van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met 18 november.

In verband met de voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus, zullen al onze clubritten, dus voor de duidelijkheid ook onze trainingsritjes in clubverband, tot nader bericht afgelast zijn! Zodra de situatie omtrent het Coronavirus het weer toelaat om evenementen doorgang te laten vinden, zullen we u daar over informeren.

Als vereniging nemen we het advies van de NTFU en het NOCNSF over, zie voor meer info:

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1155/vragen-over-fietsen-in-coronatijd

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1153/fietsen-volgens-landelijk-procotol-verantwoord-sporten

https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Wij hopen op jullie medewerking en begrip.

Update Coronavirus 14-10-2020

Fietsen doe je met max. 4 personen met minimaal 1,5 meter afstand.

coronavirus

Vanaf vandaag zijn de regels voor buiten sporten weer aangescherpt. Zo mag je met max. 4 personen fietsen, als je ervoor zorgt dat je op 1,5 meter afstand van elkaar en anderen kunt blijven. 

In verband met de voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus, zullen al onze clubritten, dus voor de duidelijkheid ook onze trainingsritjes in clubverband, tot nader bericht afgelast zijn! Zodra de situatie omtrent het Coronavirus het weer toelaat om evenementen doorgang te laten vinden, zullen we u daar over informeren.

Als vereniging nemen we het advies van de NTFU en het NOCNSF over, zie voor meer info:

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1155/vragen-over-fietsen-in-coronatijd

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus

https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1153/fietsen-volgens-landelijk-procotol-verantwoord-sporten

https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Wij hopen op jullie medewerking en begrip.

Update Sluitingstochten afgelast

11-10-2020

Helaas hebben we op het laatste moment moeten besluiten om de Sluitingstochten af te moeten gelasten. Dit i.v.m. het voorspelde onweer welke vanochtend ook al gesignaleerd was. Hopende op jullie begrip dat de veiligheid van de mensen bij TCVP hoog in het vaandel staat.

 

Sluitingstochten 2020

09-10-2020

Beste fietsvrienden,

a.s. zondag zijn de sluitingstochten van dit jaar. Er zijn 2 tochten, 1 van 50km en 1 van 100km.
We verzamelen bij de vereniging en inschrijven is niet nodig (clubgebouw is dicht). Ook i.v.m. de ontwikkelingen betreffende het coronavirus is er geen tussenstop.

De 100 km start om 09:00 uur met als riteigenaar Ton Hamoen.
De 50 km start om 09:15 uur en hier is Marcel Troost de riteigenaar.

Finish

 

HERINNERING

17-09-2020

a.s. zondag 20 september zijn er weer 3 toertochten te weten:

 
8.00 uur A groep Stormvloedkering 165 km geen riteigenaar. Rit dus in overleg
8.30 uur B groep Katwijk 135 km riteigenaar Rens jansen.
9.00 uur C groep Molens Kinderdijk 75 km riteigenaar André Polak
 
20181014 100600 4

Verslag clubrit Hoogerheide

24-08-2020

Tocht naar Hoogerheide, 150 km
Met 11 man om 8:00 uur vertrokken bij het clubhuis, allen TCVP.
Net na het pontje bij Hekelingen heeft een man al rechtsomkeert gemaakt ivm aflopende achterband, kon nog met de zelfde pont terug.
Er stond een stevige ZW wind waardoor het aardig aanpoten was. Op het hellgatsplein de wind pal tegen.
Tussen het hellgatsplein en Dinteloord nog iemand moeten stoppen ivm materiaal pech, toen waren er nog maar 9. Verder geen materiaal problemen.
Stop gemaakt in Hoogerheide op het plein langs de dorpsstraat.

image1

Lees meer...

Bedankt voor de bloemen

29-07-2020

Bloemen

Anneke Koetje heeft op 23-07-2020 tijdens een clubrit met de B-groep een lelijke val gemaakt doordat er onverwachts een voetbal op het fietspad langs de Oude Maas terecht kwam. Omdat ze hierna niet meer kon staan moest ze met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden. Anneke heeft door dit ongeval helaas haar bekken op 5 plekken gebroken/gescheurd. Ze is zondagavond uit het ziekenhuis gekomen en ze moet nu wachten op herstel. Om te herstellen moet ze goed haar rust houden en dat zal de nodige tijd gaan duren. Vandaag hebben Dick Weda en Ton Hamoen namens TCVP een prachtige bos bloemen bij Anneke gebracht. Anneke is hier erg blij mee en heeft ons gevraagd om middels een bericht op onze website dit met ons allen delen en ons hiervoor hartelijk bedanken.

Beste Anneke, graag gedaan en wij wensen je heel veel beterschap en een goed herstel toe.

 

 

Promotiefilmpje Toerclub Voorne-Putten

29-07-2020

Op maandag 13 juli j.l. hebben we een promotiefilmpje gemaakt bij onze vereniging. We hadden al eerder voor de gemeente een route gemaakt voor 75 jaar vrijheid (Ron Robesin en Gert Kleinherenbrink). De gemeente Nissewaard wil deze route in een boekje zetten met nog wat andere routes. Om dit en Nissewaard in het algemeen te promoten wilden ze graag een filmpje maken waarin we ook onze club mochten noemen. Dit geeft onze vereniging wellicht weer wat extra aandacht en mogelijk daaruit voortvloeiend hopelijk ook nieuwe leden. Met dank aan Gert Kleinherenbrink, Ton Hamoen en Dick Weda welke bereid waren om hieraan deel te nemen. 

Promotiefilmpje TCVP

Lees meer...

Verrassingstocht 02-08-2020 geannuleerd

26-07-2020

Helaas hebben we moeten besluiten om de verrassingstocht welke gepland stond voor 02-08-2020 te annuleren. Bij de verrassingstocht is het gebruikelijk dat er eerst met de auto ergens naaroe gereden wordt. In verband met de huidige sitiuatie omtrent het Coronovirus is het niet verstandig om met meerdere mensen in een auto te gaan zitten. Om deze reden is er in goed overleg met de riteigenaar voor besloten om de verrassingstocht dit jaar niet door te laten gaan. Dit is gedaan na de publicatie van Stuurpen 2020.03 waar deze rit dus nog wel in het programma is opgenomen. Het programma op de site is altijd het meest actueel en daardoor leidend en dan ook inmiddels aangepast, echter om dit toch nog extra onder de aandacht te brengen dit extra bericht. Gezien de korte termijn zal Gert hier ook nog een bericht per e-mail naar de leden over sturen.

 

Prgramma

Lid worden

Contact