Uitnodiging fiets 2-daagse 15+16 juni 2019

Na de positieve reacties van de tweedaagse tocht naar Valkenswaard afgelopen juni zal er komend fietsseizoen weer een tweedaagse tocht georganiseerd worden. Zoals jullie tijdens de laatste ledenvergadering hebben kunnen vernemen is het weekend van 15 en 16 juni hiervoor in het tourprogramma gereserveerd.

De organisatoren hebben al wat lijntjes uitgegooid voor een bestemming, maar willen graag weten of er vanuit de leden belangstelling is om hier aan deel te nemen. De bestemming blijft nog even een verrassing. De afstand zal tussen de 120 en 140 km liggen.

Laat je door deze afstand niet afschrikken. Er wordt qua snelheid rekening gehouden met de samenstelling van de deelnemers.

Degene die vorig jaar hebben deelgenomen kunnen dit beamen en voor noodgevallen is er net als afgelopen editie een bezemwagen aanwezig.

Graag willen wij voor 17 december 2018 weten hoeveel leden er met deze tweedaagse tocht mee zouden willen fietsen.

We gaan voorlopig uit van 15 tot 20 deelnemers.

Vol = Vol dus wees er snel bij.

De kosten zullen ca. Euro 100,— per persoon bedragen (overnachting, diner en ontbijt inbegrepen). Waarvan de helft Euro 50,— i.v.m. aanbetaling na bevestiging van uw inschrijving voldaan moet worden. Het restant dient uiterlijk half april 2019 overgemaakt te worden.

Overmaken op rekening : NL08INGB0004435104 t.n.v. Toerclub Voorne-Putten o.v.v. 2-daagse 2019 en een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen op voldoende deelname.

De 2-daagse gaat ongeacht het aantal deelnemers altijd door.

Verdere informatie volgt zodra er meer bekend is.

 

Namens de organisatie fiets 2-daagse TCVP

 

Prgramma

Lid worden

Contact