Verslag clubritten Katwijk en Kinderdijk 07-09-2019

Van Rens heb ik een verslag en foto's van de clubrit naar Katwijk mogen ontvangen welke we graag met jullie willen delen.

Vriendelijk bedankt Rens voor je bijdrage:

20190907 111644

Op zaterdag 7 september ben ik als riteigenaar met een kleine groep naar Katwijk geweest.

Na even de rijders toegesproken te hebben en gezegd hebbende dat we zouden proberen droog bij de Beneluxtunnel te komen, wat we helaas niet gehaald hebben, gingen de regenjacks al aan in het park t.h.v. de grote stoelen in het park in Hoogvliet.

Bij de Beneluxtunnel namen een paar de lift en anderen kozen ervoor om de hele buis door te fietsen. Aan de andere zijde van de tunnel gevraagd of we ff moesten wachten maar boven het Westland waar de wind vandaan kwam onstonden er al blauwe plekken in de lucht dus gelijk maar verder in lichte regen.

Zo gingen we door het Beatrixpark en later de A13 onderdoor toen het al droog was kris kras verder langs Zoetermeer op Wassenaar aan waar we nog wat regen gehad hebben op weg naar de Zilk aan het strand in Katwijk voor de koffie en een neut en de appeltaart al met al een uurtje regen gehad.

Na de rust door de duinen richting Scheveningen Kijkduin Schipluiden naar Vlaardingen de tunnel weer genomen en we waren na de kilometers weer weggetrapt te hebben rond half drie weer terug in Spijkenisse.

20190907 114316

Van de genen die mee waren alleen maar positieve reacties over de tocht .

Er zullen velen gedacht hebben die thuis gebleven waren wat ben ik blij dat ik niet mee gegaan ben maar het weer is reuze meegevallen, alleen bij thuiskomst zat hier ruim 10 mm in de regen meter.

Groetjes Rens Jansen  


Zelf zou ik als wegkapitein Andre helpen met de clubrit van de C-groep naar Kinderdijk. Helaas bleek toen ik bij de parkeerplaats aankwam dat door het slechte weer en voorspellingen er naast Andre als riteigenaar slechts 2 andere bikkels waren op komen dagen zodat we de "clubrit" maar met 4 man hebben gereden. Eerlijk gezegd was het best goed te doen als je niet bang bent om nat te worden want de wind viel best mee. Zie hieronder een paar foto's van deze rit.

20190907 103747

 

20190907 104158 

Met vriendelijke groet, Michel

 

Prgramma

Lid worden

Contact