Een dagje Seppe op 14 april 2015

door Wim Arends

2015-04-14 SeppetochtDinsdag 14 april, Leo had een goed voorstel. "Jongens Maarten is ziek en hij heeft gevraagd of ik Seppe even voor wil rijden".
Nou er waren wel een stuk of 20 enthousiastelingen die mee wilden.


Als goed wegkapitein gaf Leo instructies aan allen en zo konden we op pad. Via de pont van Hekelingen naar de Hoeksche Waard. Er stond een stijve wind tegen uit het zuidwesten, maar de snelheid was zodanig dat iedereen het wel bij kon benen. Toch waren er enkele leden, die er een eigen route naar Seppe op nahielden en die gingen in de Hoeksche Waard richting Klaaswaal en niet richting Haringvlietbrug. Voor mij was de route nieuw. Naar Seppe hebben we wel vaker gereden, maar die ging dan westwaarts via Oudenbosch naar Hoeven. Maarten en Leo hadden een nieuwe route via Zwingelspaan, Oude Molen, oostwaarts rond Oudenbosch en via Hoeven naar het vliegveld.
Daar heerlijk op het terras met een bakkie en een versnapering in het zonnetje. Enfin jullie zien wel op de foto's hoe heerlijk dat was. De foto's zijn gemaakt door Peter "Paparazzi" van der Sluis.
Na de pauze weer naar het noorden met af en toe veel wind tegen en soms ook mee. Langs Fijnaart en Helwijk naar de Hoeksche Waard, om bij de Haringvlietbrug nog even te dollen en bij het viaduct even te wachten om daarna via weer een andere route naar de pont te rijden, waar we om 14.00 uur aankwamen.
Ik heb lekker gefietst en denk dat iedereen voldaan en gelukkig weer op huis aanging.
Jullie reizende reporter,
Wim

 

Prgramma

Lid worden

Contact