Urban mtb-tocht rondom Spijkenisse

 

foto verzamelenZaterdag 3 november j.l. maakten een goede 20 mannen en vrouwen hun opwachting voor een   mtb-rit rondom Spijkenisse. De opkomst was zo groot omdat het weer perfect was en door de droogte van de afgelopen tijd lag het parcours er ook prima bij. Bijna geen plassen of modder, dus het materiaal bleef aardig schoon als ook de rijders.

De groep werd opgedeeld in een wat snellere/ervarener groepje o.l.v. Koos en de wat langzamere mensen o.l.v. Arie.

Onderweg waren er weer genoeg uitdagingen om aan te gaan en was het soms wat te uitdagend, zoals een trap of te een steil talud, naar boven of naar beneden, dan was er altijd wel een alternatieve route.

Na het eerste uur was er een rustmomentje in de restauratie van M-point in Hekelingen en kon even gezellig nagepraat worden over het eerste deel van de tocht.                                                                 Daar haakten ook de eerste twee al af wegens andere verplichtingen en gaandeweg het parcours nog enkelen van de langzamere groep. Ja, zo makkelijk als het lijkt, ritje rondom Spijkenisse en wat ervan te verwachten, blijkt het toch niet te zijn. Uitdagingen genoeg.

Uiteindelijk, na zo’n 40 km, finishten er 14 man onderaan de Spijkenissebrug. Moe maar voldaan.dijk hekelingen

 

Zie bijgaand enkele sfeerfoto’s en Pascal heeft nog wat foto’s en een filmpje op de volgende link gezet: Film Urban-MTB Spijkenisse

 

N.B. zie het winterprogramma voor de rest van de mtb-tochten.

 
 
 Eerstvolgende gaat naar Vlaardingen. Niet alleen het parcours aldaar is uitdagend, maar

ook de route er naartoe.

We hopen op minimaal hetzelfde aantal deelnemers.

Arie & Koos

 

 

Prgramma

Lid worden

Contact