Zuiderzee Klassieker 2018

door Gerard van der Vlies en Michel Dalmeijer  

29-09-2018 steven rooksEen mooie toertocht maken en tegelijkertijd d.m.v. sponsoring zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel de Maag Lever Darm Stichting om meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten, zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie mogelijk te maken. Zaterdag 29 september gingen we om half 5 op: wassen, ontbijten en aankleden, de fiets achter opgeladen en op naar Hoogvliet om Michel op te halen. We hadden om 7.00 uur afgesproken om van uit Hoogvliet naar Amersfoort te rijden. Even voor achten reden we de parkeergarage in die we van te voren hadden besproken, dat was wel zo gemakkelijk. Daarna gingen we ons startnummer ophalen en wachten tot we mochten starten. Toen we van start gingen was het maar 3 graden boven nul. We hadden ons ingeschreven voor de 120 km. Bij deze tocht was Steven Rooks de voorrijder.

 

Wij stonden op de tweede rij achter Steven Rooks, is toch leuk om achter een oud prof te mogen starten. 

Nou, dat hebben we geweten! Het ging er direct hard aan toe. We hebben een aantal kilometers achter hem aangereden maar we keken elkaar aan en zeiden tegen elkaar laten we ons eigen tempo maar gaan rijden. Toen de brug open ging, was iedereen weer bij elkaar. Daarna zijn we met anderen meegereden en er werd een lekker tempo gereden. Helaas hebben we de eerste stop gemist. De tweede stop hadden we niet gemist maar daar was het wel een beetje karig, geen banaan of ander fruit alleen maar een hard koekje, dus maar weer verder gereden.

29-09-2018 start 29-09-2018 actie 29-09-2018 route

We hebben er samen enorm van genoten en mooi kunnen bijdragen aan het goede doel. Wellicht kunnen we volgend jaar met wat meer leden van de TCVP de Zuiderzee Klassieker 2019 fietsen.

Bij deze nogmaals bedankt voor degenen die ons gesponsord hebben!

29-09-2018 Michel en Gerard 29-09-2018 selfie

Met vriendelijke en sportieve groet,

Gerard van der Vlies en Michel Dalmeijer

 

Klik hier voor de Foto's Zuiderzee Klassieker 29-09-2018

Klik hier voor de film Zuiderzee Klassieker 29-09-2018

 

 

 

Prgramma

Lid worden

Contact